Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Season 2021: Hamad träffar Kjäll

Jiloan Hamad har just avslutat sitt kontrakt med kroatiska HNK Gorica och är nu i Sverige i avvaktan på ett nytt kontrakt. Vilken klubb han kommer att representera härnäst är i högsta grad oklart. Det lär väl bli för dem som betalar bäst och förhoppningen är att det skall bli ett utlandskontrakt igen.
Annars lär det finnas en uppsjö av svenska intressenter. FotbollDirekt nämner att det finns intresse från klubbar som Hammarby, Malmö FF och IFK Norrköping. Samtliga klubbar med mer välfyllda plånböcker än ÖSKs.

Hamad skall visserligen träffa Axel Kjäll men det verkar mera vara en hövlighetsvisit eftersom han ändå är i sin hemstad. Tiden är nog inte mogen än för att han skall infria sitt ”löfte” att någon gång representera Sportklubben. Han fyller 31 sent under året och kan nog göra en ekonomiskt gynnsam vända till innan det blir dags att börja tänka på hur han skall avsluta karriären på bästa sätt.

NA: Jiloan Hamad har landat i Örebro – utan kontrakt: ”Ska träffa Axel Kjäll och kolla läget”
FotbollDirekt: Hamad ska träffa allsvensk klubb


Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.