Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Boye till Karlstad

Det verkar vara någon slags utlåningsdag hos ÖSK den här fredagen. Knappt har nyheten om utlåningen av Fabio till Dalkurd sjunkit undan förrän det är dags för nästa spelare att lämna truppen. Isaac Boye kommer att bli värmlänning under resten av den här säsongen iförd Karlstad Fotbolls matchdress.

Boyes kontrakt går ut efter den här säsongen så utlåningen till Karlstad Fotboll lär väl innebära att han nu gjort sitt för ÖSK. Om det inte blir som det blev med Ljungskile då han kom tillbaka efter halva säsongen.

I Karlstad kommer han att bli lagkamrat med två andra före detta ÖSKare. Mittfältaren Erik Nilsson börjar nu sin tredje säsong i Karlstad medan målvakten Peter Rosendal kommer från Brage inför den här säsongen. Bland årets motståndare kommer Boye bland annat få Dalkurds inlånade mittback Fabio de Sousa Silva att tampas med.

Det blir intressant att se om anfallaren är spelklar för Karlstad redan på söndag då de kommer att möta ÖSK U21. Fast det fanns väl ingen anledning att göra en dyrare expressanmälan av den här övergången.

ÖSK: Isaac Boye lånas ut
Karlstad Fotboll: Välkommen Isaac!

Spelarprofil från fotbolltransfers.com

Det gick ju rätt bra för honom i Umeå. Får Karlstad ut lika mycket blir de nog nöjda. Div 1 är kanske den rätta nivån för honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.