Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK valde Select

ÖSK meddelade igår, att man skrivit ett fyra år långt kontrakt med Select avseende deras match- och träningskläder, bollar och annat träningsmaterial till klubbens senior- och akademilag. Därmed avslutas det mångåriga samarbetet med Puma när detta kontrakt löper ut vid årsskiftet.

Select med huvudkontor i Danmark har sedan något år tillbaka ett avtal med Allsvenskan som officiella leverantörer av den fotboll som används i alla allsvenska matcher.

En viktig komponent i fotbollsspelarnas utrustning saknas dock i Selects sortiment (tror jag). Jag har inte sett att de har några skor i sitt sortiment. Så på den punkten måste ÖSK nog finna en annan leverantör.

ÖSK: Select blir ÖSK Fotbolls nya materialleverantör


Även ÖSK Ungdom valde Select.
Dagen efter att ÖSK gått ut med informationen om valet av Select meddelar så ÖSK Ungdom att även de kommer att använda sig av Select som materialleverantör. (Det är inte alltid som ÖSK och ÖSK Ungdom haft samma leverantör).

Select passar ÖSK Ungdom bra eftersom de har inte bara kollektioner för fotboll utan även för handboll och innebandy, två andra stora sektioner inom klubben.

ÖSK Ungdom går dessutom längre och har slutit ett avtal med Sportgrossen avseende leverans av utrustningen. Dessutom verkar planerna innefatta att i samarbete med Select och Sportgrossen inrätta en butik i klubblokalen.

ÖSK Ungdom: ÖSK Ungdom har tecknat avtal med Select & Sportgrossen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.