Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖBAB huvudpartner för ÖSK Fotboll


ÖSK meddelade igår, att ÖBAB Örebro Bilbolag AB blir klubbens huvudpartner under år 2020. Det var väl rätt tidigt kalendermässigt i alla fall. ÖBABs logga kommer att pryda ÖSKs matchdräkt både under Allsvenskan och Svenska Cupen. Tidigare har man under några år haft en speciell försäsongssponsor, men så blir inte fallet i år. Antingen för att ingen vill vara det eller för att ÖBAB köpte den delen också.

Det blir alltså ett lokalt verksamt företag som blir huvudsponsor igen. Fungerar säkert bra i Örebro med omnejd, medan resten av fotbollsverige säkert kommer att undra vad ÖBAB är för slags företag. ÖSK Fotbolls namn är uppenbarligen inte tillräckligt starkt för att man skall kunna få ett företag med rikstäckning som sin huvudsponsor.

ÖSK: ÖBAB ny huvudpartner till ÖSK Fotboll

I sitt pressmeddelande skriver ÖSK:
Samarbetet innebär att ÖBAB, utöver rätten att titulera sig som officiell huvudpartner, kommer exponeras starkt tillsammans med ÖSK och bland annat inneha huvudplatsen på matchtröjan i såväl Svenska Cupen som i Allsvenskan. ÖBAB kommer pryda matchtröjan redan under ÖSK:s match i helgen mot Oskarshamn i Svenska Cupen, och senare i februari kommer ÖSK presentera årets allsvenska matchställ.

Varför jag inte kan låta bli att undra om man kan vara inofficiell huvudpartner också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.