Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2020: Boye är snart åter i tjänst

Saknad under uppstarten av 2020 års säsong har Isaac Boye varit. Den nigerianske anfallaren fick några extra dagars ledighet för att han skulle hinna fira sin födelsedag den 5:e januari innan han reste tillbaka till Sverige.

NA skrev om detta då träningen återupptogs i början av januari men sedan dess har det varit tyst om den frånvarande anfallaren.

Ända tills idag, då man kan läsa i tidningen att han är på ingång tre veckor efter det att försäsongsträningen drog igång. Anledningen till förseningen skall vara strul/problem med pass och papper.

Kjäll verkar inte alls nöjd över det hela av hans kommenterar till NA att döma.
– Jag har ingen anledning att misstro honom eller att han skulle säga någon form av osanning men vi måste reda ut vilket ansvar som ligger hos honom och vilket som ligger hos klubben. Det är inget snack om att han har missat värdefulla träningstimmar då han skulle ha varit med laget.

Frånvaron har inte varit positiv för Boye. Han tillhör nog de spelare som behöver höja sin prestation för att motivera sin plats i den för tillfället för stora spelartruppen. När han nu återkommer ligger han tre veckor efter de övriga, vilket kan bli nog så jobbigt att hämta igen om han inte skött sin egen träning under frånvaron.

NA: Försenade ÖSK-anfallaren väntas till Sverige idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.