Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Axén lappkastar

För några månader sedan (i början av september) gick Alexander Axén ut via Fotbollskanalen med ett önskemål om ett fotbollsjobb igen.
Jag är öppet nyfiken över vad som ska ske och jag älskar ju fotboll och vill fortsätta att jobba med det. Jag är öppen för allt, att blir tränare eller sportchef eller att jobba med att utveckla spelare men utesluter inget, förklarade Axén.

Sedan dess har han förekommit i spekulationerna som tränare i både Västerås SK och GAIS. Nu verkar det inte bli något av med det. Enligt Göteborgsposten har Axén bestämt sig för att tacka nej till GAIS och inriktar sig nu i stället på ett nytt jobb med TV-anknytning. Enligt uppgifter till GP har 48-åringen värderat och funderat över Gais intresse och slutligen kommit fram till att han inte är beredd att ta sig an uppdraget. Han har nobbat klubben. Enligt uppgifter till GP pekar mycket nu på att Axén i stället kommer fortsätta jobba med tv skriver tidningen.

Göteborgs-Posten: Axén inte längre aktuell för Gais – nobbar klubben

Den cyniskt lagde skulle kanske kunna sluta sig till att ett ”riktigt fotbollsjobb” bara var intressant för Axén så länge som det inte fanns något erbjudande från TV-branschen. Och givetvis är det så, att ett jobb som TV-kommentator är betydligt mer attraktivt än att år ut och in försöka rädda kvar klubbar som GAIS eller Västerås SK i Superettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.