Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytt vinterupplägg för ÖSK

ÖSK brukar efter säsongen göra så, att man mer eller mindre på en gång skickar iväg laget på en novembersemester. Sedan har laget återsamlats i början av december för en för-försäsong innan man på nytt brutit upp för en helgledighet.

Men i år verkar man ha valt ett annat upplägg. Av allt att döma tränar man även under november månad för att sedan ta ledigt från och med någon gång i början av december. Det är i alla fall det intrycker jag får när jag läser NA:s intervju med Rodin Deprem.

Rodin berättar för Fredrik Carlsson att han kommer att fortsätta att träna med ÖSK även under november för att hålla sig i form tills dess att han har klart med en ny klubb. Något direkt överhängande klubbalternativ verkar han dock inte att ha.

NA: Petade anfallaren om speltiden i ÖSK och klubbjakten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *