Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Snart dags för Mårtensson?

Positiva rapporter om Johan Mårtenssons status. Han går nu för fullt på träningarna, även om han får träningsvärk och bli väldigt trött efteråt, skriver NA. Planen skall vara att successivt öka belastningen tills hans kropp säger att det räcker. Förhoppningen verkar vara att han kanske kan vara spelbar innan säsongen är över.

Mårtensson själv verkar ju vara väldigt sugen och motiverad på att komma igång igen. Under det kommande två veckor långa landslagsuppehållet har ÖSK två U21-matcher inplanerade. Det vore väl lämpligt att ge Mårtensson speltid i den senare av dessa två. ÖSK möter Syrianska FC den 15 oktober, vilket väl borde vara ett bra datum att sikta in sig mot.

Annars tycker väl *jag*, att det inte finns någon större anledning att skynda på med Mårtensson. Nu när resultaten inte längre betyder så mycket borde ÖSKs fokus i första hand ligga på att ge juniorerna lite speltid, samt låta Yaser Kasim spela så mycket som möjligt. Detta för att man skall få ett så bra beslutsunderlag som möjligt innan man bestämmer sig för om man skall utnyttja den option ÖSKs sägs ha.

NA: Så ska ÖSK-mittfältaren komma tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.