Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Strandberg: Positivt skadebesked

Carlos Strandberg vilar vaden och hoppas på bättring.


Fredrik Carlsson, NA:s utsände med Behrn Arena som bevakningsområde, har idag kollat läget med Carlos Strandberg. På det hela positiv information. Positivt är det att han av allt att döma inte drabbats av någon muskelbristning i vaden eller av någon annan allvarligare skada. Negativt är att han fortfarande får ont i vaden och att ingen riktigt verkar veta varför.

Inför matchen mot Helsingborg genomförde han två träningspass och lämnade sedan klartecken för spel. Men i matchen blev det sedan bara en dryg halvtimme innan han tvingades (eller valde) att gå av.

– Det kan handla om trötthet eller något sånt. Just nu känns det okej, det är när jag gör en aktion som det känns. Efter en timme känns det inte någonting. Jag hade säkert kunnat träna lite idag utan att känna av det men nu gäller det att få rätt belastning, säger han till den utsände.

NA: Carlos besked om skadan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.