Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Tranberg åter i FC Nordsjælland

Det har varit en del spekulationer om vad som skulle hända med ÖSKs höstlån Viktor Tranberg. ÖSK ville nog gärna behålla honom, men kunde eller ville inte lösa honom på grund av ett högt satt optionspris. Därefter har det väl funnits funderingar om att han skulle kunna lånas ut till någon annan klubb.

Så verkar det inte bli. Danska Tipsbladet skriver idag, att han är tillbaka i FC Nordsjællands trupp. Eftersom danskarna har ett kort vinterfönster som stängde redan den 31 januari blir det i alla fall inte någon utlåning till en dansk klubb. Däremot är det givetvis möjligt att han via lån eller försäljning hamnar i länder som Sverige, Norge eller Finland där fönstret fortfarande är öppet.

Tipsbladet: Optakt: FC Nordsjælland – Brøndby IF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.