Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Kontrakt för Kåhed

Den mångsidige Oliver Kåhed har skrivit kontrakt med med ÖSK.

För några dagar sedan sade ÖSKs tränare Axel Kjäll till NA: När det gäller spelare med rena A-lagskontrakt är det redan klart.

Givetvis ett lite lurigt sätt att uttrycka sig. Rena A-lagskontrakt, hmmm?

Jo, det skulle visa sig att det skulle komma en fortsättning med kontrakt som inte riktigt är lika ”rena”. Igår meddelande nämligen ÖSKs 98:a Oliver Kåhed via Instagram att han skrivit ett professionellt kontrakt med ÖSK.

Värmlands Folkblad: Kåhed klar för Örebro

Här rör det sig alltså inte om ett ”riktigt” A-lagskontrakt utan något slags billigare (för ÖSK) lärlingskontrakt. Något som även understryks av att Kåhed inte formellt ingår i A-lagstruppen utan i den akademitrupp som numera heter Elit 1. I denna trupp ingår för övrigt även Viktor Walldén, vilket gör det troligt att även Walle har skrivit något slags kontrakt med ÖSK.

Ytterligare ett intressant namn som dykt upp i Elit 1-truppen är Almin Masics. Almin som varit ”ute på vift” i två år verkar alltså ha återvänt till ÖSK efter spel i bland annat Slovenien och IFK Kumla (förra hösten). Almin fyller 19 i år och har alltså ett år på sig om han vill sätta ett ordentligt avtryck hos ÖSK. Som 15-16 åring ansågs han som väldigt lovande, men han stagnerade väl en del i utvecklingen som 17-åring. Det blir lätt så i den åldern.

Ett helt nytt namn i Elit 1-truppen är Oskar Lennerskog. Oskar, född -00 kommer till ÖSK från Lidköpings FK (Daniel Nordmarks klubb).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.