Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Axén till Hammarby?

NA skriver idag, att Alexander Axén och Hammarby har diskuterat om att Axén skall ta över som huvudtränare i Stockholmsklubben. Hammarby är av allt att döma inte nöjda med vad deras nuvarande tränare Jakob Michelsen åstadkommit utan avser, enligt tidningen, att ge honom sparken.

Alla inblandade parter med undantag för Axén nuvarande arbetsgivare C More förnekar givetvis kännedom om saken eller svarar i alla fall undvikande. Axén vill inte kommentera utan hänvisar till sitt tvåårskontrakt med C More. Inte för att jag tror att det väger så värst tungt. Det finns förmodligen någon slags klausul som låter Axén gå vidare till ett tränarjobb om en sådan möjlighet skulle uppenbara sig.

Vi får väl för Axéns skull hoppas att det inte blir något jobb för hans del i Hammarby. Det verkar vara en riktigt dåligt skött klubb med många starka viljor som drar åt flera olika håll. Jag skulle tro att Axén fungerar bättre i en klubb med mer struktur men som inte är större än att hans egna åsikter väger tungt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.