Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK pushar för ståplats

ÖSK satsar en hel del på sin försäljning av årskort i år. Häromdagen såg (eller snarare hörde) jag i något sammanhang att man redan sålt lika många sittplatskort till privatsidan som man gjorde under hela förra året.

Nu har man flyttat över fokus på ståplats och igår hade man hela truppen på plats på ÖSKs kontor för en telefondrive. Lite drygt 100 biljetter ”blev man av med”.

ÖSK: ÖSK-spelarna ringer supportrar på Västra Stå (video)

Prissättningen för ståplats är fortsatt aggressiv. Speciellt som man prutat ner priset med en hundring för februari och mars. De som redan köpt en februaribiljett för 1.099 skall få tillbaka en hundralapp.

Priset för ståplatsbiljetterna är fortsatt väldigt bra. För 999 kronor kan man se 15 allsvenska matcher plus minst en cupmatch plus eventuella träningsmatcher på hemmaplan. För allsvenskan plus cupen ger detta en snittkostnad på lite drygt 62 kronor. Förra året kostade de icke rabatterade ståplatsbiljetterna 140 kronor per match. Köper man ett årskort nu får man i princip se fler än hälften av matcherna ”gratis”. Dessutom gäller ju att årskorten inte är personliga, så om man av någon anledning missar en match kan man ju alltid låna ut kortet till någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.