Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Syrianska i onsdagsmöte

ÖSKs U19-trupp matchas (som alltid) väldigt hårt. I lördags mötte laget Brommapojkarna, i kväll kommer Syrianska FC från Södertälje till Behrn Arena och redan på lördag skall truppen vara i Sundsvall för match mot Giffarna. Dessutom deltog flera av lagets spelare i U21-matchen mot AIK i måndags.

Tur kanske då, att det i alla fall på papperet ser ut att vara en överkomlig motståndare man ställs mot i kväll. De sörmländska syrianerna har ännu inte lyckats ta poäng i någon av sina sex spelade matcher och målskillnaden är förödande 1-18.

Till matchen har följande spel Åre kallats: Gustav Franck (mv), Harald Detlofson (mv), Edvin Ahlnäs, Carl Ekstrand-Hamrén, Johan Sjögren, Oskar Ålgars, Andreas Klingström, Kevin Johansson, Mirza Turan, Mikael Loön, William Gunnarsson, Viktor Walldén, Henning Nordvall, Ebrima Jaiteh, Felix Möller, Almin Masic och Michel Yanez.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.