Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lundholm och Brcic tränar 99-or

Glada målgörare efter en 5-0 seger mot FBK Karlstad den 14 juni 2008. Adam Botvidsson, Gustaf Lundholm, Paul Munster, Marcus Astvald och Martin Pettersson.

Glada målgörare efter en 5-0 seger mot FBK Karlstad den 14 juni 2008. Adam Botvidsson, Gustaf Lundholm, Paul Munster, Marcus Astvald och Martin Pettersson. Sittande till höger ser man Erik Nilsson.

På P99-ornas websida hos ÖSK Ungdom finn det nu information utlagd om vilka som tar tränaransvaret för åldersgruppen nästa år. Ansvarig för ÖSK Ungdoms U-trupp blir Gustaf Lundholm.

Ett spännande uppdrag för en ung tränare med en gedigen ÖSK-bakgrund. Efter det att återkommande knäproblem satt stopp för en lovande fotbollskarriär med spel under Håkan Juhlin i ÖSK Ungdom och senare en lärlingsplats i ÖSKs A-trupp valde Gustaf i stället att satsa på tränarskapet. Förra säsongen var han assisterande tränare för Karlslunds div 2-lag och i år tar han således steget tillbaka till moderklubben igen.

Om Johan Brcic vet jag väl inte så mycket mer än att han under det här året varit verksam som ungdomstränare inom BK Forwards organisation.

ÖSK Ungdom: Presentation av Gustaf Lundholm
ÖSK Ungdom: Presentation av Johan Brcic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.