Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Simon Nurme drar av sig målvaktshandskarna

Fotbollskarriären går mot sitt slut för Simon Nurme.

Fotbollskarriären går mot sitt slut för Simon Nurme.


IFK Mariehamn skriver på sin hemsida, att ÖSKs föredetting Simon Nurme har bestämt sig för att avsluta sin fotbollskarriär. Nurme, som representerat ålänningarna under de tre senaste åren har både i fjol och i år haft skadeproblem som gjort att det inte blivit så mycket av vare sig spel- eller träningstid.

Simon Nurme tillhörde ÖSK under åren 2010 och 2011. Speciellt mycket allsvensk speltid blev det dock inte för hans del utan hans roll var att finnas till hands som uppbackning för John Alvbåge. Därför blev det endast 3 allsvenska matcher och 2 matcher i Svenska Cupen för hans del under örebroåren. I Sverige har han även representerat Degerfors IF och FC Syrianska.

IFK Mariehamn: Simon Nurme avslutar sin fotbollskarriär
Eliteprospects: Spelarprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.