U21: Bortamatch mot Sirius

ÖSKs elittrupper avslutar idag sina respektive vårsäsongen med en bortamatch i U21-serien mot IK Sirius. Matchen spelas på Lötens IP med start kl. 17:00.

Resultat – Lite spridda rapportfragment ger följande vid handen.
IK Sirius verkar ha börjat matchen bäst och tog ledningen med 2-0. Före halvtidspausen reducerade ÖSK genom provspelande Michael Mensa som nickade in en frispark lagd av Christoffer Wiktorsson. I andra halvlek slog Sirius en straff i stolpen. Med tre minuter kvar gjorde sedan den för kvällen till anfallare omskolade Boris Lumbana 2-2. Samma resultat som då lagen möttes på Behrn Arena. Då var det dock ÖSK som tappade ledningen och då på tilläggstid. Så en liten revanch blev det kanske trots allt för ÖSKarna.