Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama byter nationalitet

Rena Rama leendet.

Hos NA kan man idag läsa, att Valdet Rama har blivit uttagen till den albanska landslagstruppen som kommer att möta Norge i en VM-kvalmatch. Jag vet inte riktigt vad som är mest överraskande. Att han blivit uttagen till en landslagstrupp eller att han skaffat sig en tredje nationalitet. Rama hade nämligen redan sedan tidigare både tyskt och kosovanskt medborgarskap och nu skall han tydligen bli alban också. Dessutom skulle han säkert kunna bli serb också, eftersom de inte erkänner Kosovo som en självständig nation.

Valdet Rama var väldigt bra när han var bra, men tyvärr räckte formen bara för ett år.

YouTube: Valdet Rama The Kosovan Ronaldo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.