Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ståhl till Karlslund


Andreas Ståhl kom in som avbytare för Karlslunds IF, då ÖSKs U21-or för någon vecka sedan mötte dem. Då var han provspelare, men nu har han tagit steget fullt ut. Karlslunds IF twittrar i kväll, att Andreas har skrivit på för dem och han lämnar således ÖSKs U19 trupp för att i stället spela div 2-fotboll med Karlslund.

Jag antar, att när Andreas inte fick någon plats i den så kallade spetsgruppen så insåg han, att hans möjligheter till ”karriär” inom ÖSKs organisation var rätt begränsade. Speciellt som tre av spelarna i den gruppen har fått uppgifter i backlinjen i U21-matcherna – trots att varken Filip Albertsson eller Sebastian Ring egentligen är (eller snarare har varit) försvarsspelare. Positionen som förste mittbackstalang har ju dessutom Anton Westerlund mutat in för egen del.

Nu får Andreas i stället spela med Karlslund i div 2, vilket absolut inte är sämre än den plats på bänken hos ÖSKs U21-or han väl hade fått om han blivit kvar hos ÖSK.

Karlslunds IF: Andreas Ståhl klar för Karlslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.