Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Berger till Norrköping

Bloggen hittade den här bilden från sommarproffsveckan 2011 i sitt bildarkiv. På bilden är det Kalle Westdahl som fångar inlägget. Sedin Ujkanovic står till vänster och Alex Berger till höger inne i målet. Vid den högra stolpen står Filip Rinne, en av målvakterna i årets U19-trupp, och väntar på sin tur.

ÖSKs unge målvakt Alex Berger har på nytt bestämt sig för att byta klubb. Förra året som 15-åring kom han från Laxå IF till ÖSK Ungdom och redan är det dags för ytterligare ett steg i karriären (?).  IFK Norrköping blir nästa klubbadress för Alex, som under sitt år hos ÖSK bland annat kunde glädja sig över spel i årskullens landslag vid två tillfällen.

Något större avbräck för U17-truppen innebär detta ”avhopp” ej. I årets U17-trupp ingår Kalle Westdahl (-97) och Sedin Ujkanovic (-96), som båda två är riktigt duktiga målvakter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.