Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Adam Eriksson till GAIS

 

Talanger som aldrig riktigt fick chansen hos ÖSK. Från vänster: Adam Eriksson (aktuell för ett treårskontrakt med GAIS), Pontus Jakobsson (i det närmaste ordinarie försvarsspelare hos Degerfors) samt mittbacken Niklas Svensson. (ÖSK ville inte köpa loss Niklas från IFK Hallsberg då div 2-gänget blev ”icke-amatörer”. I år kommer Niklas, som kanske därför blev kvar i distriktsfotbollen, att representera FK Bosna 92).

Fotbolltransfers.com skriver, att mittfältaren Adam Eriksson nu är (nästan) klar för ÖSKs seriekonkurrent GAIS. Enligt GAIS sportchef Jonas Lundén är man muntligt överens om ett treårsavtal. Adam tillhörde ÖSKs talangtrupp och tränades av Håkan Juhlin. Under år 2012 representerade han Karlslunds IF HFK.

Adam är ytterligare en av de talanger som ÖSK tappade i samband med att man lade ner Talangtruppen utan att ha haft något vettigt spelalternativ att erbjuda i stället. De finska tränarna var ju inte heller intresserade av att ge de yngre spelarna möjligheten att träna med A-truppen, vilket bidrog till avhoppen. Dessutom lär Magnus Sköldmarks tuffa förhandlingstaktik ha gjort sitt till för att få flera av dessa spelare att lämna klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.