Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder startar ett pojklag

ÖSK Söder avslutade en lyckad fotbollsskola igår och kunde samtidigt meddela, att de kommer att starta ett pojklag som kommer att tävla under klubbnamnet ProRoma. Arrangörerna kunde glädja sig över ett 50-tal deltagare i den fotbollsskola som ÖSK Söder och ProRoma gemensamt arrangerade under höstlovsveckan. De positiva erfarenheterna från arrangemanget gör att man fortsätter på den inslagna vägen och redan nu planerar man för en fortsättning för fotbollsskolan till sommaren.

Samtidigt meddelar ÖSK Söder, att man planerar att starta ett lag för pojkar födda år 2000. Laget kommer att deltaga i den lokala ungdomsserien i klass P13 till sommaren, men redan nu i vinter startar man upp verksamheten med ett lag i futsal. Tränare för laget kommer ÖSK Söders mittfältare Rafail Kiose att vara.

ÖSK Söder/ProRoma: Slut för denna gång!
NA: Pro Roma startar lag i Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.