Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mer speltid för Chencinski

Olöst målvaktsfråga – Jonas eller Tomer?

Till dagens papperstidning säger P-O Ljung att det inte var en engångsföreteelse när Tomer Chencinski fick ta hand om målvaktssysslan mot Elfsborg.
– Dels har Tomer jobbat på bra och förtjänat sin plats, dels har vi ett nästa år att tänka på. Om jag ska kunna bedöma målvakterna rättvist måste jag ha sett båda i matchsituationer. Därför kommer Tomer att få fler chanser här på slutet, säger Ljung till Anders Uddling.

Det där ser i mina ögon ut som om inte en sågning så i alla fall en stor tveksamhet beträffande Jonas Sandqvists sätt att sköta målvaktssysslan. Om Ljung varit nöjd med hur Sandqvist skött sina uppgifter så hade frågan om att utvärdera båda målvakterna inför nästa säsong inte ens kommit upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.