Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslagsläger för Filip Albertsson

Filip Albertsson som blivit uttagen till landslagslägret i Halmstad. Bilden togs förra året efter det att Filip avgjort PAL-matchen mot Ursvik till ÖSKs fördel.

ÖSKs 17-årige mittfältare Filip Albertsson har blivit uttagen till SvFF:s breddelitläger i Halland. Tillsammans med fyra spelare från BK Forward utgör han ÖLFF:s bidrag till den 68-manna trupp som tagits ut till lägret, som pågår mellan den 8 och 15 juli. Lyckas han sedan bra under lägret finns möjligheten att bli uttagen till den 18-mannatrupp, som kommer att spela en fyrnationerturnering i Halland mellan den 17  och den 21 juli. I ÖSK tillhör Filip U21-truppen.

Uttagna spelare från örebrodistriktet är förutom Filip även Forwards kvartett Amar Bukva, Oskar Klasson, Philip Spångberg och Axel Wettéus. Innan det blir dags för lägret har killarna dessutom redan hunnit med att spela distriktscupens final mot Stockholm. Den matchen spelas på Halmstad Arena den 4 juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.