Lukman landslagsuttagen

Nya utmaningar väntar för Lukman Murad. (Foto: Peter Fardelin)

120531. Lukman inbytt.
När den andra matchen mot Bulgarien fick Lukman Murad börja på bänken. Den svenska landslagsledningen lät samtliga sju spelare som inte startade i den första matchen börja i den andra. Lukman blev dock inbytt i den 63:e minuten, vilket väl bör ha varit ett kvitto på att han gjorde rätt bra ifrån sig i den första matchen. Spelade från start och hela matchen gjorde Karlslunds Christer Lipovac. Resultatet i match nr. 2 blev en hemmaseger med 1-0. Målet gjordes på frispark i den första halvleken.

120530. Lukman spelade 70 minuter.
Det blev sjuttio minuter för Lukman, när Sverige spelade den första av två dubbellandskamper mot Bulgarien. Sverige genomförde bara två byten varför Karlslunds Christer Lipovac fick se hela matchen från avbytarbänken. Han får väl sin chans i morgondagens match.

Svenska Fotbollförbundet: Övertygande seger i Bulgarien