Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anel valde Syrianska

Anel Coralic - målgörare mot Tibro AIK för ungefär ett år sedan.

Örebro Syrianska skriver på sin hemsida, att Anel Coralic kommer att spela med klubben under sommaren. Anel lämnade förra sommaren ÖSKs dåvarande talangtrupp för att tillsammans med målvakten Nils Carlsson för studier och fotboll vid Embry Riddle Universitetet i Florida.

Anel är i Sverige under sitt sommarlov och kommer att träna och spela några matcher med Örebro Syrianska. Inför sin sverigevistelse var han även i kontakt med Örebro SK, som ville se honom i sin U21-trupp, men Anel valde till slut att träna och spela för sin talangtruppstränare Håkan Juhlin hos syrianerna. Hos syrianerna spelar ju också några av hans lagkamrater från ÖSK-tiden.

Anel Coralic i Örebrosyrianernas matchdress. (Foto: Örebro Syrianska)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.