Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ibrahim avstängd mot Kalmar

Josef Ibrahim får lov hålla bättre ordning på sina fingrar i fortsättning.

Det är inte bara Mohammed Saeid som kommer att vara avstängd då ÖSK möter Kalmar FF på måndag. Josef Ibrahim har drabbats av en retroaktiv avstängning efter hans obscena gest mot Martin Hansson i elfsborgsmatchen. Välförtjänt tycker bloggen som anser att professionella fotbollsspelare måste kunna acceptera ett eller annat felaktigt domslut utan att förlora fattningen. Intressant nog ansåg Tallinger någon dag efter matchen att saken redan var utagerad även om Martin Hansson inte lagt märke till gesten. Men Tallinger hade fel som så många gånger tidigare.

120424. NA: ”Domarens beslut gäller”
120503. NA: ÖSK-anfallare stängs av mot Kalmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.