Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Aggressivare biljettförsäljning

I år har ÖSK tagit vara på de möjligheter som kontrollen över bokningssystemet ger och fortsätter att erbjuda säsongsbiljetter (till ett nedsatt pris). De biljetter som säljs nu gäller således för de resterande 14 allsvenska hemmamatcherna. Förra året försökte man sig på något liknande med det var först till sommaren säsongen redan kommit en bra bit på väg som man kom ut med det första erbjudandet. Att redan från början sälja säsongsbiljetter för resten av säsongen känns som ett betydligt fräschare grepp. Tyvärr innebär kanske den tråkiga säsongsinledningen att det nog inte är så många som känner sig lockade av det nya erbjudanet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.