Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sponsorresan lockade Persson

SR P4 Örebro rapporterar idag om årets sk. sponsorresa, som arrangerades under den just passerade helgen. Det radiopratarna av någon oklar anledning  hade hängt upp sig  på var att det moderata oppositionsrådet Kent Persson deltog på resan samtidigt som hans parti moderaterna arrangerade en stor konferens på Conventum. Persson anförde till sitt försvar, att det hör var ett utmärkt tillfälle att träffa de 200 företagarna som var hans medresenärer. Någonting som kanske är för svårt att arrangera på hemmaplan, eller…?

Persson var för övrigt inte den enda politikern från Örebro som reste med ÖSK till Berlin. Med sig hade han från det politiska lägret även Staffan Werme (fp), skolnedläggningsexperten och tillika kristdemokraten Lennart Bondesson samt Roger Andersson (s).

Själva resan kostade av allt att döma 11.000 kr per person och betalades av deltagarnas resp. organisationer. I Perssons fall alltså av det lokala moderata partiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.