Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Turkietmatcher flyttade

120224.
Så var det dags igen. ÖSK byter söndagsmotståndare och får en ny matchtid. NA skriver, att enligt de senaste planerna kommer ÖSK att möta FK Zakarpattia Uzjhorod. Matchen börjar kl. 13:00 svensk tid (14:00 lokal tid). De nya motståndarna ligger tvåa i den ukrarinska andraligan. Laget skulle väl kunna tänkas vara spelmässigt jämbördiga med ÖSK. I den första matchen på lägret fick ju ÖSK stryk mot ett lag som ligger i botten av den högsta ligan.

Jag tycker i och för sig att det inte är så dumt att ÖSK nu möter lite svagare motstånd. Laget skall nu spela in ett rätt stort antal nya spelare och det är nog bara en fördel att motståndet inte är helt förkrossande. Efter den här matchen kommer ÖSK att möta Randers som är ett topplag i den danska andraligan. Sedan väntar det tippade allsvenska bottenlaget Syrianska innan det blir dags för generalrepetitionen mot Elfsborg borta.

120220.
NA skriver, att de två träningsmatcherna i Turkiet har flyttats (tidsmässigt). Tisdagsmatchen kommer att spelas på onsdag och lördagsmatchen på söndag. Den senare även mot en ny motståndare. I stället för Tom Tomsk heter helgmotståndaren för tillfället FC Amkar Perm.

Det är andra gången som man ändrar motståndarlag för den andra träningsmatchen och det finns väl inget som säger att den kan ändras igen. Det ligger på researrangören att fixa fram motståndare och det gör väl att det ibland chansas eller missförstås en del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.