Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra nyheter för Jan Folke

Det är inte bara tråkiga nyheter för Jan Folke i dessa dagar. För lite drygt två år sedan utmålade NA Folke mer eller mindre som en skattebrottsling med en typisk NA-vinkling när man skrev: ÖSK-sponsor misstänks för skattebrott i miljonklass. Något som fick ÖSKs VD Jan Karlsson att undra vad detta hade med ÖSK att göra.

Idag kunde man i papperstidningen läsa, att Förvaltningsrätten givit Folke rätt och därför helt undanröjt Skatteverkets beslut. Till skillnad mot tidigare valde man från NA:s sida den här gången att inte göra någon ÖSK-koppling eller ens att lägga ut nyheten i sin nätupplaga. Så för de som inte läser papperstidningen utan bara tar del av NA:s vinklade nyheter på nätet så är Folke fortfarande en misstänkt skattebrottsling med försummelser i miljonklassen.  Skärpning!

Häromdagen kunde man för övrigt läsa, att Malmbergs Elektriska, det företag där Jan Folke är VD och huvudägare, gjorde något av ett rekordresultat och rapporterade en kvartalsvinst på ca. 22,5 mkr – resultatet för helåret blev 53,8 mkr. Bolaget föreslår en höjning av utdelningen från 2,50 till 3 kr, vilket säkert sitter bra hos familjen Folke, som äger ca. 3,6 miljoner aktier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.