Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lukman i NA-TV

Herman Nikolic passade på att intervjua Lukman Murad efter dennes debut med ÖSKs A-lag (även om det snarare var i ett U21-lag som han spelade några minuter). Lukman berättar bland annat att hans mål (dröm?) är att få debutera i allsvenskan i år.

NA-TV: Lukman, 15, vill göra allsvensk debut

Kommer han då att kunna få göra en allsvensk debut i år? Spelmässigt behövs det inte – det finns redan för många yttrar i truppen. Men det vore säkert en bra PR-grej att släppa in en 15/16-åring i allsvenskan. (Han blir 16 i juni). Men för att detta skall gå att genomföra måste han vara registrerad som spelare i ÖSK Elitfotboll (gissar jag). Men blir han det så kan han nog inte spela i pojkallsvenskan (gissar jag igen), vilket nog är det vettigaste sättet att ge honom speltid i år. (I U21-serien kan han däremot spela oberoende av i vilket lag han är registrerad hos).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.