Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutsparkat för Eija?

Papperstidningen skriver idag en del om Ervallas futsallag med anledning av AIF-cupen.  I tränarstaben för det laget har bland annat Eija Feodoroff varit verksam – dock inte som tillslagstränare utan som futsaltaktiker.

Av artikeln framgår att det inte verkar bli någon fortsättning hos ÖSK för Eijas del. Till tidningens utsände säger hon, att hon inte haft någon kontakt med ÖSK efter det att hennes kontrakt gick ut vid årsskiftet. Hon finns visserligen fortfarande med på sammanställningen över ÖSK Elitfotbolls personal på hemsidan, men det gör ju även Håkan Juhlin, Arvi Taaler och Tommy Ohlsson. (Alltså, dags för uppdatering).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.