Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin ännu inte rehabiliterad

Av dagens NA-artikel om IFK Göteborgs eventuella intresse för Nordin Gerzic framgick också, att han ännu inte är helt återställd efter den lårkaka som han ådrog sig i slutet av förra säsongen. Han gick nog skadad några veckor innan spelarna släpptes iväg på sin vintersemester, vilket innebär att han efter två månader ännu inte är återställd. Ovanligt lång tid för en lårkaka som brukar kunna läka på en till två veckor. Men det är klart att ibland kan det ta betydligt längre tid – mycket beror på var blödningen sitter. Men två månader låter som en väldigt lång rehabiliteringsperiod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.