Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pontus lutar mot Degerfors

 

Snart färdigfunderat för Pontus - det lutar mot Degerfors.

Värmlands Folkblad (och papperstidningen) skriver idag om Pontus Jakobsson, som är i den lyckosamma situationen att flera klubbar vill se hans namnteckning på ett spelarkontrakt. Pontus har provtränat med Karlstad BK och Degerfors IF. Dessutom har IK Sirius anmält sitt intresse. Till VF säger Pontus, att det nog lutar åt att det blir Degerfors, som han kommer att representera i fortsättningen. Chansen till spel i Superettan lockar. Kvar innan han bestämmer sig verkar bara vara ett möte med ÖSKs Lennart Sjögren. ÖSKs intresse tycks dock vara rätt ljummet. Han har erbjudits en plats i U21-truppen, vilket han med rätta inte tycker är tillräckligt intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.