Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK har blivit kreditvärdiga

ÖSK Elitfotboll skriver på hemsidan, att verksamheten granskats och bedömts av kreditupplysningsföretaget UC. Därvid har bolaget erhållit den högsta kreditrankningen som innebär en placering i riskklass 5  med Guldsigill , vilket bara ca. 5 % av företagen i Sverige uppnår. Enligt informationen på UC:s hemsida är det för företag med denna kreditrankning bara 0,24 % chans/risk att bolaget inte kommer att klara sig.

Jag vet inte vad som förvånar mig mest. Det snabba klättringen från konkursmässighet till topprankning eller det faktum att UCs kreditvärderare inte verkar ta någon hänsyn till den trots allt höga riskmiljö som företaget verkar i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.