Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Håkan Juhlin till örebrosyrianerna

Håkan Juhlin tränar Örebro Syrianska nästa år. (Foto: Örebro Syrianska IF).

Papperstidningen skriver idag, att Håkan Juhlins nästa tränaruppdrag blir hos Örebro Syrianska. En koll på Syrianskas hemsida bekräftar nyheten. Håkans nya klubb har de två senaste åren stupat i div 2-kvalet och hans uppgift blir nu att se till att det blir tredje gången gillt i klubbens försök att ta ett steg uppåt i seriesystemet.

Örebro Syrianska – hetaste laget i stan står det på banderollen i bakgrunden och det är en sak som i högsta grad även gäller tränarpositionen. Klubben har en tendens att göra sig av med sina tränare på löpande band. Det verkar finnas många starka och delvis stridande viljor inom organisationen, vilket gör att tränarna inte alltid verkar få sista ordet  i de sportsliga sammanhangen. Håkan är en uppriktig person som säger var han tycker och det skall bli intressant att se om han klarar av ett år på sitt nya tränaruppdrag. Mycket hänger nog på hur det går i säsongsinledningen – några dåliga insatser under vårsäsongen och jag är rädd för att sejouren i de syrianska färgerna kan bli kortvarig.

Bland motståndarna i nästa års serie kommer Håkan bland annat få sin pappa Björn, som kommer att fungera som matchcoach hos Sköllersta IF samt givetvis även ÖSK Ungdom, som dock under den kommande säsongen inte kommer att ha några likheter med det lag som Håkan svarade för i år. Det blir ju ÖSK Söder som tar över den plats som blev ledig efter det att ÖSK Elitfotboll lade ned sin talangtrupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.