Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Målvaktsträning

Papperstidningens Lasse Wirström skriver idag om de två målvakter som ÖSK har på provträning denna vecka. Tomer Chencinski och Josh Wicks beskrivs som rätt olika målvaktstyper. Sixten Boström säger till tidningen, att man söker en målvakt som utöver att stoppa bollar även har bra fötter, kan få igång spelet snabbt och som styr försvarsspelet. Tre saker som väl inte tillhörde John Alvbåges starka sidor. Av artikeln att döma verkar det vara Chencinski som passar bäst in på den beskrivningen.

För övrigt tycks man inte utesluta att båda två blir engagerade eftersom man inte har någon målvakt under kontrakt för nästa år än och man vill ha tre. ÖSK har ju tidigare sagt sig vilja förlänga med Simon Nurme, men där har man inte kommit till skott än eller så är det kanske så, att Nurme inte är intresserad. Det rätt stora intresset för de två nordamerikanerna indikerar väl för övrigt på sitt sätt, att Jonas Sandqvist inte betraktas som förstahandskandidaten till jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.