Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandro till Smedby

Folkbladet skiver idag om utvecklingen i norrköpingsklubben Smedby efter det att laget tvingades lämna div 2. Klubben satsar på att ta steget upp till tvåan redan nästa säsong. Ny tränare i laget är Alija Dizdarevic. Ett annat nytt namn är ÖSKs föredetting Sandro Pavicevic, som sedan han lämnade ÖSK representerat BK Forward och Rynninge IK. Det kan väl knappast vara utsikterna att få spela div 3-fotboll som lockat Sandro till Östergötland, så antagligen har han fått tag på ett jobb ”därnere”.

Lycka till önskar bloggen som utöver Sandros målfarlighet alltid uppskattat hans engagemang och goda arbetsmoral.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.