Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jacob Nilsson till Spartak

Jacob Nilsson

Det här är i och för sig en nyhet som är mer en månad gammal, men bloggen som är mån om att följa upp vad som händer med ”gamla” talangtruppsmedlemmar, vill ändå notera att Jacob Nilsson har skrivit på för futsalklubben Spartak Örebro FC. Riktigt hur och varför har jag inte klart för mig – han kanske tänker bryta upp från Alta i Norge och återvända till Sverige/Örebro eller så handlar det bara om att han vill ha något att göra under vinteruppehållet.

Om det är så att han tänker återvända och dessutom fortsätta med fotbollen borde det finnas stort intresse för honom bland Örebros fotbollsklubbar. Jacob har i princip varit ordinarie i Alta som spelar i Norges motsvarighet till Superettan. Av hans matchdata att döma har han varit skadad under säsongen, men verkar nu vara tillbaka och spelar full tid igen för laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.