Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Byggplaner för Södra?

NA skriver idag att det finns löst gånga planer på en ombyggnad av Eyravallens södra läktare. Exakt vad som menas med ordet löst i sammanhanget framgår ej. Möjligen kan skribenten ha menat långt gångna planer eller också så menar hon, att det varit mer snack än verkstad än så länge.

Örebroportens VD Per Cardesjö säger att man diskuterar med Skanska om man kan göra något tillsammans. Skanska därför att det är de som äger marken bakom läktaren (?).

NA: Byggplaner för Behrn arena

Jag antar, att en om-/tillbyggnad av läktaren är beroende av om man ekonomiskt kan räkna hem upprustningen genom de hyror som de planerade kontors- och affärslokalerna skulle kunna generera. Något egentligt behov av att utöka kapaciteten på Behrn Arena finns det inte i dagsläget. I allmänhet står ju nybyggda Östra mer eller mindre tom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.