Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Storbildsskärm till Behrn Arena

110911. Skärmen på plats.
Den nya storbildsskärmen har nu fått sin placering på Behrn Arena, vilket borde glädja alla utom de som sitter på Norra Läktaren. Om den dessutom är klar för bildvisning visar sig i morgon på AIK-matchen.

110623.
Karlstadsföretaget LEDtec skriver i ett pressmeddelande, att de fått en order från Örebro Elitfotboll AB på en storbildsskärm på 37 m². Enligt företaget skall skärmen monteras på en av läktarna för att ”ytterligare förstärka och öka tillgängligheten avseende publikens trivsel genom att på ett positivt sätt ge aktuell information och även visa repriser på TV-sända bilder”.

Kul tycker bloggen så länge skärmen inte hamnar på taket till Södra. Men det är nog en rätt liten chans/risk att den gör det. Om man vill visa reklam (och det vill man säkert) så är det ju bra om så många som möjligt kan se skärmen. Vilket i så fall skulle tala för att den hamnar på Östra. Dels därför att det fanns en sådan skärm med i det ursprungliga förslaget, dels därför att det i allmänhet är betydligt färre åskådare på Östra jämfört med de övriga tre läktarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.