Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lukman landslagsuttagen

Peter Johansson har dubbla anledningar att glädja sig över Lukman Murads landslagsuttagning. Dels i egenskap av förbundskapten för länets 96-or och dels som klubbchef för ÖSK Ungdom. På bilden ser man Lukman och Gustav Fardelin i kamp om bollen vid årets elitläger för 15-åringarna. (Foto: Peter Fardelin)


ÖSK fotboll har fått en ny landslagsspelare. Lukman Murad finns nämligen med i den 18-mannatrupp som förbundskapten Roland Larsson tagit ut för en dubbellandskamp mot Norge den 20 och 22 september i Förde.

Svenska Fotbollförbundet: P15/96: Trupp till matcher i Norge

På norgeresan kommer Lukman att få sällskap med Adam Molin från Karlslunds IF HFK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.