Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eidur i landslagstrupp

110907. Eidur fick full tid.
Island och Eidur Sigurbjörnsson har under serieuppehållet hunnit med att avverka två landskamper på hemmagräs. I den första besegrades Belgien med 2-1 och i den andra blev det förlust mot Norge med 2-0. Eidur spelade full tid i både matcherna och fick ett gult kort från Norgematchen med sig hem till Örebro.

I det isländska laget deltog för övrigt även Kristinn Steindórsson som var i Örebro och provtränade under några väldigt kalla dagar i januari.

110826.
ÖSK skriver på sin hemsida, att Eidur Sigurbjörnsson tagits ut till den landslagstrupp som skall spela de två inledande matcherna i U23-kvalet. Båda matcherna spelas på Island där laget den 1. september möter Belgien och den 6:e heter motståndaren Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.