Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2024: Gwargis lämnar ÖSK?

Peter Gwargis, lånet från Malmö FF, ser ut att ha gjort sitt i Örebro SK.

Allt tyder åtminstone på det efter att man med kort varsel plockade bort Gwargis ur truppen till matchen mot Sollentuna och till NA säger Christian Järdler:

– ”Han blev bortplockad ur matchtruppen på grund av att han är i dialog med en annan klubb. Jag kan inte säga så mycket mer än så eftersom han inte är vår spelare”

Gwargis lånades in från MFF inför den här säsongen och har hittills fått speltid i 15 av ÖSKs matcher varav 8 från start och med ett snitt på 55 minuters speltid.

Ska bloggen vara lite kritisk så har Gwargis dock inte riktigt lyft i den svartvita dressen annat än vid ett inhopp borta mot GIF Sundsvall då han kom in i paus och var en starkt bidragande orsak till att ÖSK kunde vinna den matchen.

I övrigt har Gwargis inte levt upp till den här bloggens förväntningar och om han nu skulle visa sig lämna, inget är ju officiellt ännu, så tycker den här bloggen att det kanske inte gör varken till eller från för ÖSKs del.

Månne öppnar det snarare upp för att ÖSK kan plocka in någon annan spelare i slutet på transferfönstret.

NA: Avslöjar: Malmö-lånet lämnar ÖSK
SofaScore: Peter Gwargiss statistik och betyg
Lagstatistik: Peter Gwargis


Enligt Expressens Anel Avdic ska det röra sig om en flytt till irakiska Duhok Sports Club som tränas av den (bland annat) förre AIK-assisterande tränaren Mesut Meral.

Meral presenterades som ny huvudtränare för Duhok så sent som i början av augusti och verkar nu alltså vara på jakt efter nyförvärv till sitt nya lag.

Duhok SC är för övrigt samma klubb som förre Degerfors-anfallaren Pashang Abdullah och förre Helsingborgsspelaren Sumar Almadjed nyligen gick till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.