Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen 2024: Två klassegrar för ÖSK

Det blev seger i de två äldsta pojkklasserna för ÖSK när Örebrocupen avslutades på söndagen. Både PA15- och PA14-lagen gick igenom sina slutspel obesegrade.


PA15.
För PA15 inleddes finaldagen med en seger över Karlslund Blå. Precis som i kvartsfinalmatchen mot Karlslund U16 blev det en målfattig tillställning som ÖSK vann med 1-0.

I finalen mötte så laget IF Eker. Jag har svårt att förstå hur det laget kunnat ta sig så långt i turneringen. Men där var de i alla fall efter att ha gått igenom hela turneringen utan att förlora en enda poäng. Starkt gjort av ett på det hela okänt lag. Mot ÖSK hade de dock inte så mycket att sätta emot i en match som slutade med en 4-0 seger för ÖSK.


PA14.
ÖSK PA14 verkar ha haft en något lättare väg till sin finalseger. Först besegrades Stångebro United i semifinalen med 3-0. I finalen mötte ÖSK än en gång ett lag från Karlslund. Den här gången slutade matchen med ÖSK-seger 4-0.


F14.
För flickorna i klassen F14 tog turneringen slut redan i semifinalen. (Fast det var ju väldigt bra att de lyckades ta sig så långt). Motståndarna från Smedby var av allt att döma lite bättre (eller hade mer tur) och vann semifinalen med 1-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.