Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: Förlust i Helsingborg

ÖSK PA17 förlorade dagens match mot Helsingborg. I en svängig tillställning segrade hemmalaget med 4-3 efter det att båda lagen haft ledningen. Förlusten hade ingen praktisk betydelse för ÖSK mer än att det givetvis var extra surt att förlora både ledning och match sista kvarten. Helsingborg å sin sida kämpar för att ta sig till A-slutspelet och var kanske mer motiverade att avgöra matchen till sin fördel.

Matchfakta.
08. 1-0 Lucas Persson
11. 1-1 Noel Gustavsson Engdahl
30. 1-2 Isak Persson
47. 2-2 Erdon Mustafa
48. Varning: Helsingborg
49. 2-3 Noel Gustavsson Engdahl
70. Varning: Neo Almkvist
77. 3-3 Samely Bomboko
83. 4-3 Lucas Persson
89. Varning: Helsingborg

Startade gjorde: Nils Larsson (mv), Anton Werderitsch, Neo Almkvist, Edwin Ibrahimbegovic (k), Edvin Fisic, Fabian Wahlström,Noel Gustavsson Engdahl, Isak Persson, Olle Bergstrand, George Issa och Valter Samuelsson
Ersättare var: Oliwer Lorentzson, Zanyar Kocher, Svante Widlund, Isak Salomonsson, Zack Westlund Bergquist och David Ekman (mv)

ÖSK avslutar den här delen av seriespelet på onsdag då laget möter IFK Göteborg på bortaplan. Därmed är den första delen av seriespelet avslutat. Därefter delas tabellen upp i en A- respektive B-slutspelsgrupp.

I A-slutspelet tävlar om en en plats i finalspelet mot de två bästa lagen från den norra serien. I B-slutspelet spelar man om att undvika att undvika nedflyttning till P17 Superettan. Att ÖSK lyckades undvika en plats i B-slutspelet får ses som en framgång. Det brukar man inte göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.