Elitettan omgång 8: ÖSK – Sunnanå 2-2 (2-1)

Domare: Erik Nordqvist (ass. Sergey Merk och Linnéa Wallin)
På TV: Nej
Web-TV: NA (+Allt) och Expressen
Publik: 101

ÖSK hade grisen i säcken, men den slank ur på något sätt. Eller hur man nu skall uttrycka det. Hemmalaget gick till halvtidsvilan med en 2-1 ledning och kunde se fram emot en rätt kraftig medvind i andra halvlek. Ändå var det gästerna från Västerbotten som gjorde den andra halvlekens enda mål och på så sätt såg till att den långa hemresan inte gick helt i moll.

Matchen kolliderade tidsmässigt delvis med seniorlagets match i Gävle, så mina intryck är rätt begränsade. Jag hänvisar till den utförliga matchrapporten på ÖSKs webbplats.

ÖSK: En poäng mot Sunnanå SK
NA: Tavlan kostade ÖSK: ”Onödiga mål”
NA: Höjdpunkter
NA: Örebro SK – Sunnanå SK (repris)

14 1-0. Josefine Eklund (nick på Grace Wallins frispark)
32 1-1. Wilma Dahlgren
33 2-1. Grace Wallin (Emilia Andersson)
56 2-2. Sandra Jakobsen