Örebro SK Dam: ÖSK vidare till final

ÖSKs damer gick helt programenligt vidare till finalen i årets DM-turnering. Detta genom att besegra Rynninges damer med 4-2.

ÖSKs Josefine Eklund drog effektivt gadden ur Rynninges (eventuella) förhoppningar genom sitt nickmål på hörna redan i den tredje matchminuten. Eftersom hemmalaget missat en av sina två bonusstraffar blev ställningen då 1-1. Avgörande för DM-semifinalen blev därför det lag som skulle visa sig effektivast över de återstående 87 matchminuterna.

Det visade sig givetvis att ÖSK var det bättre laget, även om Rynninge kunde glädja sig över att man lyckades hålla oavgjort 2-2 under en treminuters period i den andra halvleken.

ÖSK: Seger mot Rynninge i distriktscupen.
ÖLFF: Matchfakta