Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen futsal 2011 – Dag 3

De två yngsta pojkklasserna gruppspelade idag. Bra resultat för ÖSK i den yngsta gruppen P01 (blivande elvaåringar) där båda lagen gick till kvartsfinal. Ett av de två lagen gick dessutom vidare till semifinal som spelas i morgon. I P00 gick inte något av lagen vidare även om det var snubblande nära i flera fall. Tre av fyra deltagande lag kom trea på samma poäng som resp. tvåa.

I morgon avgörs turneringen med intressanta matcher på flera håll. De lag som spelat gruppspel tidigare i veckan spelar semifinaler. Semifinalerna med ÖSK-inblandning är:

P01 ÖSK – Örebro Syrianska
F00 ÖSK – IF Eker
F98 ÖSK – KIF Örebro
P98 ÖSK – BK Forward Gul

De två äldsta pojkklasserna P96 och P97 kommer att få en lång dag och spelar både gruppspel och slutspel i morgon. Jag tycker att det verkar som om ÖSK har riktigt bra lag i båda klasserna med en god chans att gå långt i turneringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.